SCSU Parking Garage

Southern Connecticut State University : New Haven, CT

Read More

Southern Connecticut State University : New Haven, CT

The architectural concept treats the garage as a large scale sculpture, forming an important gateway to the campus. It presents a major facade to the public along a busy campus edge, and is part of the first impression of the campus when approached from the northeast. The facade material is masonry which complements the adjacent buildings and which is consistent with the overall campus vernacular. Its design is developed with a pattern of openings that transform the “warehouse” quality of typical parking structures into a more humane space.

Awards

New England Golden Trowel Award, Specialty Projects
International Masonry Institute

Honorable Mention, New Small Construction
AGC/CT Build Connecticut

Certificate of Special Recognition
PCI Design Awards Program

<

>

/